Make Up Institutes 20 Årsjubileum!

banner 20 aniversery

Make Up Institute fyller 20 år!

Sedan starten har Make Up Institute utbildat hundratals Makeupartister och Hårstylister. Flera av våra tidigare elever har blivit internationellt erkända makeupartister. Vi har utvecklat vår Master Makeup Artist-utbildning till en kurs av absolut högsta kvalitet med det djupaste och mest innehållsrika program man kan få i Skandinavien. Elever från hela Europa kommer hit för att utbilda sig till Master Makeup-artister, Hårstylister och Ögonfransstylister.

Utbildningen står under statlig tillsyn och är godkänd av Myndigheten för Yrkeshögskolan (MYH) och av Svenska Estetikers Yrkesförbund (SEYF). Vår Masterutbildning är idag på hela 800 timmar och innehåller det mesta om makeup, hårstyling och ögonfransstyling inom Mode, TV, Film, TV, Teater, Reklam, etc.

Vi ser till att vår Masterutbildning alltid är uppdaterad med de absolut senaste trenderna och de senaste teknikerna. Efter avklarad utbildningen är våra elever internationellt diplomerade Master Makeup-artister, Hårstylister, Wax specialister & Ögonfrans-stylister. För att fira vårt 20 års-jubileum har vi bestämt att utöka Master makeup Artist program till hela 800 timmars utbildning, samt ge till alla Master elever en gåva i form av ett produktpaket till ett värde av 40 000 kr!

Nästa kursstart: 7 augusti 2017.

Anmäl dig till Master Makeup Artist utbildningen nu och börja en spännande, givande och rolig karriär!

Anmälan