Make Up Institute fyller 20 år!

banner 20 aniversery
Make Up Institute fyller 20 år!

Sedan starten har Make Up Institute utbildat hundratals Makeupartister och Hårstylister. Flera av våra tidigare elever har blivit internationellt erkända makeupartister. Vi har utvecklat vår Master Makeup Artist-utbildning till en kurs av absolut högsta kvalitet med det djupaste och mest innehållsrika program man kan få i Skandinavien. Elever från hela Europa kommer till oss för att utbilda sig till Master Makeup-artister, Hårstylister och Ögonfransstylister.

Utbildningen står under statlig tillsyn och är godkänd av Myndigheten för Yrkeshögskolan (MYH) och av Svenska Estetikers Yrkesförbund (SEYF).  Vår Masterutbildning är idag på hela 800 timmar och innehåller det mesta om makeup, hårstyling och ögonfransstyling inom Mode, TV, Film, TV, Teater, Reklam, etc.

Vi ser till att vår Masterutbildning alltid är uppdaterad med de absolut senaste trenderna och de senaste teknikerna. Efter avklarad utbildningen är våra elever internationellt diplomerade Master Makeup-artister, Hårstylister &  Ögonfrans-stylister. För att fira vårt 20 års-jubileum har vi bestämt att eleverna på vår Masterutbildning som en gåva från oss erhåller ett produktpaket till ett värde av 40 000 kr. Nästa kursstart: 7 augusti 2017.